Обрати школу:

Наочне ознайомлення з програмою "Чадо"

 

 

З моменту благословення Святійшим патріархом Філаретом програми недільної школи "Чадо" як базової для створення на основі неї мережі недільних шкіл Михайлівський Золотоверхий монастир радо запрошує всіх настоятелів церков, керівників, вчителів недільних шкіл та всіх зацікавлених питанням дитячої духовної освіти на уроки "Закону Божого", які проводяться в навчальному корпусі Київської Православної Богословської Академії на другому поверсі.

Присутність на уроці - чудовий спосіб наочно ознайомитися зі структурою уроку, інтенсивністю і варіативністю викладу матеріалу, застосуванням різних форм роботи під час уроку, із педагогічними та психологічними прийомами утримання дисципліни, із системою заохоченням учнів до навчання а також технічними засобами передачі матеріалу. Таке особисте відвідування вчителями уроків дає уявлення не тільки про хід уроку, але і про весь курс в цілому, тому є найкращим живим методичним посібником.

Після проведеного уроку гості Михайлівського монастиря запрошуються на чаювання, під час якого обговорюється побачене і почуте, відбувається обмін досвідом, піднімаються проблеми і питання, які потребують спільного вирішення.

Такі зустрічі - чудова можливість зав`язати контакти між педколективами недільних шкіл для того, щоб, об`єднавшись, спільно діяти на благо наших дітей.

Запрошуємо всіх бажаючих
ознайомитися ближче із програмою викладання Закону Божого "Чадо"
кожної неділі на 1300 на 2 поверх навчального корпусу монастиря.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ МЕРЕЖІ "ЧАДО"  

 

 

Версія для друку

© 2011-2024 Дитяча недільна школа "Чадо"
Розробка © 2011-2024 Юрій Зінькевич
Дизайн © 2011 Анна Рибак