Обрати школу:

Відвідуваність уроків

 

Дорогі батьки!  Недільна школа - не загальнообов`язкова. Примусу в ній немає, все добровільно.

Вона  - не обов`язкова, ні...  Вона набагато більше - життєво необхідна. Тобто, це не питання освіти, це - питання життя. До того ж - ЖИТТЯ  ВІЧНОГО.

Є щось важливіше за питання життя?.. Особливо, якщо це стосується наших дітей...

У загальній школі ми все більш-менш уже усвідомили: без освіти не влаштуєшся у житті, тому треба вчитися. І як вчитися - також для нас уже зрозуміло: послідовно і постійно нарощуючи знання від простого до складного, від молодших класів до старших. Не пропускаючи дисциплін. Тому що, скажімо, в математиці є сувора логіка, і не опанувавши якусь попередню тему, не можна рухатися далі, бо не зрозумієш.

Невже ми думаємо, що Біблія простіша за математику?.. Що в ній немає логіки і можна опускати великі шматки та сподіватися щось зрозуміти в цілому?.. Це - омана!

Навіть дорослі шукають ключ до Біблії, читаючи її все своє життя по декілька разів. А ми собі вирішили, що наші діти опанують богослів`я, по-перше, без нашої допомоги, а по-друге, долучаючись до нього хаотично і уривчасто... Так не може бути!

То, може, і не треба?..

Вам вирішувати (поки діти малі). Поки вони не виросли, ми, дорослі, вирішуємо за них їхню долю. А це саме і є питання їхньої долі. Оскільки від того, як глибоко вони опанують найгрунтовніше богослівське питання "добра і зла", залежить подальше їхнє життя і в цьому світі, і в майбутньому... Це без перебільшення - питання життя і смерті.

... "Зерно, впавши на грунт, де земля не глибока, якщо і негайно зійде, та, не мавши коріння, всохне"...

Тому, наскільки серйозно і відповідально ставитися до уроків Закону Божого - вирішувати вам.

Але нехай не замовкає у ваших душах голос: "Не забороняйте дітям приходити до Мене"...

 

Версія для друку

© 2011-2024 Дитяча недільна школа "Чадо"
Розробка © 2011-2024 Юрій Зінькевич
Дизайн © 2011 Анна Рибак