Обрати школу:

Ясла. Урок 6. Перша заповідь: любити Бога

 

Презентація: 1-zapovid-mini.pps (10 314 кБ) 

Презентація: yasla,-urok-6-_versiya-2_.pps (25 297 кБ) 

 

Дитячий "Отче наш"     Структура уроку

Любі дітки!

Ми тепер уже з вами знаємо, що наш Небесний Батько дуже любить нас і хоче, щоб ми були справжніми Божими дітками – хорошими і добрими. Для цього Бог дав нам 10 Заповідей – правил, які треба обов`язково знати і виконувати.

Перша Божа Заповідь вчить нас - любити Бога.
А як же нам любити Того, Кого ми не бачимо?

Так, Самого Бога ми не бачимо, але ми бачимо дуже багато подарунків, які Він нам приготував: ласкаве сонечко в небі, повноводні річки з рибками, зелені ліси, чудові духмяні квіти, різні звірята, багато з яких живуть поряд з нами. Всі ми маємо друзів, а найголовніше – Бог кожному з нас дав рідних матусю і татка, бабусю з дідусем, братиків і сестричок. І в решті-решт Бог подарував життя нам самим… Який же Він добрий, наш Бог! Як же Його не любити?

Ми дуже вдячні Богу і дуже Його любимо! Але ж як Бог про це дізнається?.. Треба, напевно, і нам Йому зробити подарунок. Треба зробити так, Щоб Він зрадів, дивлячись на нас.

От скажіть, звідки наша матуся знає, що ми її любимо?
Ну, по-перше, ми можемо їй про це сказати, правда? По-друге, ми її можемо обійняти і поцілувати. Але це ще не все… Коли матуся просить нас допомогти їй, наприклад, скласти іграшки, то чи буде на її обличчі радісна посмішка, якщо ми не виконаємо її прохання?.. Певно, що ні!..

Так само і наш Небесний Батько дуже засмучується, якщо ми не виконуємо Його прохання. Тільки якщо ми будемо слухатися Бога і слідувати Його Заповідям, тільки тоді Бог побачить, як ми Його справді любимо…

А от ті, хто не слухаються, не тільки засмучують Бога і маму з татком, але й самі потрапляють у біду.

Давайте подивимося з вами мульт-історії про таких неслухняних звірят:

Мультфільм "Неслухняне козенятко":

 

Мультфільм "Неслухняне кошеня":

Версія для друку

© 2011-2024 Дитяча недільна школа "Чадо"
Розробка © 2011-2024 Юрій Зінькевич
Дизайн © 2011 Анна Рибак